Nyskapere fra hele Nordvestlandet!

64 forretningsidéer er med i NÆRINGSTEFT denne vinteren. Vi gleder oss over å få lov til å bli kjent med alle de dyktige nyskaperne i regionen vår! 

Fra begynnelsen av november 2020 og fram mot mars 2021 vil deltakerne få hjelp til å utvikle sin forretningsidé. Våre dyktige samarbeidspartnere og andre personer med relevant kompetanse bidrar med sine fagfelt på samlingene, workshopene og frokostmøtene, som inntil videre gjennomføres digitalt. Her får gründerne gjøre seg kjent med og og dra nytte av det rike økosystemet vi har for folk med skaperglede på Nordvestlandet, og de får bygge nettverk og skape relasjoner til andre nyskapere. 

Hvem kan bli med på NÆRINGSTEFT?
Alle typer bransjer og idéer kan bli med på denne kompetansereisen. Det eneste kravet vi stiller i starten er at bedriften er i tidlig fase, at idéen er nyskapende og bærekraftig, og at selskapet har eller vil få forretningsadresse på Nordvestlandet. For å gå videre til semifinalen må gründerene ha kommet så langt at de kan sannsynliggjøre et marked, samt overbevise juryen om at teamet har den gjennomføringsevnen som kreves for å lykkes.

NÆRINGSTEFT arrangeres i tett samarbeid med våre ni samarbeidspartnere. Disse stiller opp som foredragsholdere, premiesponsorer og mentorer.

 

Hva vil det si å være med på NÆRINGSTEFT?
Hva vil det si å være med på NÆRINGSTEFT?

Har du en idé verdt 1 million?

Næringsteft krever en del av deg.
Gode hjelpere og fagfolk i ryggen

Alle deltagerne blir dyttet utenfor komfortsona. Du må vise oppfinnsomhet, kalkyler for lønnsomhet, samarbeidsevne og stå-på-vilje. Du må tåle ubehag, nerver og usikkerhet. I gjengjeld får du et crash-kurs i ekte forretningsutvikling for ditt prosjekt, og knytte verdifulle kontakter med folk i næringslivet som deler av sin kunnskap og ønsker at du skal lykkes.

Magien ligger i møtene. I løpet av reisen dukker det opp gründere som har klart det. Støttespillere fra bank, finans, forretningsrådgivning, markedsføring, jus og design gir også sine innspill for at din forretningsidé skal lykkes.

Uansett utfall får du økt kompetanse på relasjonsbygging, presentasjonsteknikk og markedsorientering. Selv om bare én får millionen, så gir vi også 200 000 kr til to deltagere, og 50 000 kr til ti deltagere.  Evalueringene forteller i tilegg at deltagerne følte de hadde vunnet masse bare ved å være med. Vi heier på deg!

Linda Rafteseth Grimstad
Linda Rafteseth Grimstad
Fagsjef Kommunikasjon & Samfunnsansvar
Tlf: 48238641 linda.grimstad@sbm.no